sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Taika on murrettu!

Vihdoin ja viimein pääsin käymään (lue: sain aikaiseksi käydä) uudessa lankakaupassa! Ja aikamoinen paratiisi siellä olikin. Piti itseään pidätellä etten tyhjänny koko kauppaa! Kuten olen ennenkin maininnut, en ole juurikaan tehnyt käsitöitä muista langoista kuin Novitan valmistamista. Nyt taika on murrettu ja uusi aluevaltaus tehty! Mainittakoot, että kaupassa oli todella hyvä palvelu! Myönsin myyjälle lähes kynnyksellä, että olen ihan urpo lankojen kanssa ja johan alkoi tulla tietoa ja suosituksia mihin mikäkin lanka olisi sopivaa. 


Saalis:

Tunnen itseni ja tein itselleni ennen kauppaan astumista lupauksen, että en osta yhtään lankaa, jolle en tiedä käyttötarkoitusta. Pysyin lupauksessani! Myöhemmin saatte nähdä, mitä näisä kaikista tulee. 

Mietteissä on nyt tehdä nuorimmaisellekin päiväpeitto. Ei tokikaan näistä langoista! Olen jo aloittanut tekemään paloja omista jämälangoistani, jotka ovat 7-veljestä. Käytön myötä olen ollut aika pettynyt lankaan. Esikoisen peitto on aika nyppyyntynyt, vaikka olen pessyt peiton vain kaksi kertaa ja tuolloinkin hienopesuohjelmalla. Lapsi ei ole peiton päällä kuin päiväunilla eli käyttökään nyt ei ole mitään mahdotonta. Toki voisin käyttää loppuun nuo 7-veljestälangat ja ostaa jotain saman paksuista muuta lisäksi, mutta tuleeko laatuero tällaisessa peitossa liiankin hyvin näkyviin? *huokaus* Noh, annetaan tämän ajatuksen muhia, josko siihen löytyisi jokin ratkaisu. 

Räkätauti on vallannut kotimme ja muutama päivä on mennyt neniä niistäessä. Nyt kuitenkin näkyy valoa tunnelin päässä ja toivottavasti MONTA hammasta juniorin suussa! :)

Nyt puutarhakauppaan suunnittelemaan kesää!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa nähdä mitä noista uusista tuttavuuksistasi syntyy =D

    VastaaPoista
  2. 7 veljestä on kyllä heikentynyt laadullisesti siitä mitä se on joskus ollut. Minulla on jemassa äitini vuonna 1968 isälleni neuloma norjalaismallien villapaita, eikä siinä juuri näy käytön merkkejä.
    Blogissani on muuten sinulle jotain...

    VastaaPoista