torstai 3. toukokuuta 2012

Käsitöitä.. tavallaan!

Prusiluskan blogissa oli jo muutama aika sitten pieni kilpailu, josta (pitkällisen taustatyön tehneenä) voitin palkinnon! Kivaa! Prusiluska ei paljastanut blogissaan, mitä palkinnoksi tulisi ja mieluisa yllätys löytyi viikon kuluttua postilaatikosta! Miten nykyään onkin niin mahdottoman kiva saada ihan konkreettista postin kautta. Melkein juoksin sisälle repimään pakettia auki! :)Ja tällaista sieltä löytyi! Kaiken härdellin keskellä en ole ehtinyt alkaa pikkupalasia liimailemaan yhteen, mutta eilen ajattelin, että ainakin aloitan! Toki luin heti paketista, että varsinaisia ohjeita kokoamiseen ei ole, vaan ensin täytyy ohuisiin paloihin kirjata numerot, joista päättelemällä otus kasataan. Ja kun avasin paketin heti sen kolahdettua postilaatikkoon, totesin sen sisältävän todella paljon pienen pieniä osia.  Kahden suht uteliaan pikkupojan äitinä ajattelin, että myös isän täytyy olla kotona kun alan tätä tehdä... :) Mutta kun alkuun pääsi ja hoksasi miten numeroita tulee tulkita oli kasaaminen yllättävänkin helppoa ja  mukavaa pikku väsäämistä


Valmis!
 Korennon olisi saanut myös maalata, mutta hätäisenä ajattelin, että hyvä se on noinkin! Palat kun olisi ensin pitänyt maalata ja sitten vasta kasata. Maalit olis ollu kaupassa ja, ja, ja, jajajajaja..  :) Poikien mielestä korento on todella kiinnostava! Ehkä me jonkinmoinen siima siihen saadaan viriteltyä ja korento voi muuttaa poikien huoneeseen lentämään!Ja aina on joku nopea näppinen tekemässä kuvaussessiosta haasteellisempaa..


Tässä vielä keväinen kuva! Mumman luona köllöteltiin nurmella ja nautittiin auringonpaisteesta! 

Kuvan myötä kaikille aurinkoista kesän odotusta! Kohta saa heittää haalarit pois ja paahtaa nurmella varpaisillaan! 
Ai niin! Bongasin erittäin elämänmakuisen blogin! Nimittäin Ö-luokkaa. Käykääpä kurkkamassa, mitä kaikkea sieltä löytyy! Ainakin hauska kesäarvonta, jossa on käsityöihmisille (ja myös pienten lasten vanhemmille) aika loistava palkinto!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti