keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Työtä vailla, help!!
Nyt on isännällä hupulliset kynsikkät! Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, vaikka vikojakin löytyy ja paranneltavaa. Ensikerralla tietää taas mitä kannattaa tehdä toisin. :) Hupun tekeminen onnistui yllättävänkin hyvin, vaikka muutaman kerran joutui ottamaan alusta. Päätin laittaa kämmenselkään napin, jotta hupun saa halutessaan siihen kiinni. Haasteeliseksi osoittauti kuitenkin se "lenkki", jolla huppu kiinnitetään nappiin. Kiinnityksen tulisi kuitenkin olla pihalla pakkasessakin helppoa. Päädyin virkkaamaan tuollaisen lenkin.. Kokeillaan nyt tätä ja keksitään sitten uusi, mikäli osoittautuu fiaskoksi! Lankana käytin Novitan Nallea ja puikot olivat nro 3. Ohjeena tai tekemisen pohjana käytin tätä ohjetta. Tänään lenkillä isäntä koeponnisti lapaset ja niinhän siinä sitten kävi, että toinen lenkeistä petti ennenkuin oltiin päästy edes ulko-ovesta pihalle! Eli uutta innovaatiota keksimään -ideoita otetaan vastaan!!


Olen aika arka käyttämään muita kuin Novitan lankoja, mutta paikkakunnalle on juuri avattu uusi lankakauppa ja täytyisi se käydä katsomassa. Nettikaupoista en ole alkanut lankoja tilata, kun haluaisin saada langasta "näppituntuman".


Nyt täytyisi keksiä seuraava projekti. Olen haaveillut tekeväni molemmille pojille jonkinmoiset enkelitaulut laakapistotyönä. Sopivia vain ei tunnu löytyvän. Iltarukoustaulu olisi hieno, mutta olen löytänyt sitä ainoastaan ristipistotyönä ja sille en oikein lämpee.. Täytyisi tuota ristipistotyötä kokeilla ensin pienemmässä mittakaavassa ja mikäli siitä innostuu niin sitten aloittaa poikien tauluja tekemään.

Toinen työ, jota jo olen suunnitellutkin on nuorimmaiselle päiväpeitto jonkinmoisilla isoäidinneliöillä. Vanhemmalle pojalle olen tehnyt jo peiton ihan perinteisistä isoäidinneliöistä, mutta nyt haluaisin tehdä vähän erilaisen. Katsotaan nyt, millainen inspiraatio iskee. Jos se löytyisi vaikka sieltä uudesta lankakaupasta! :)

2 kommenttia:

  1. Isoäidinneliöistä onkin moneksi ja ainakin profiilikuvassasi näkyvä peitto näyttää niin kodikkaan kutsuvalta:)

    VastaaPoista
  2. Hienot kynsikkäät. Omakin mies varmasti tykkäisi tälläisista! Sormikkaat ja kynsikkäät, kumpiakaan en ole tehnyt vielä.

    VastaaPoista