maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kumpi oli ensin tipu vai kana?

No tipustahan se kaikki lähti. Eli saanko esitelle elämäni ensimmäinen amigurumi! Mulkosilmäinen tipu! Jos ei muut niin pojat tykkää! :) Tipu syntyi omasta päästä sitä mukaa kun sitä tein eli varsinaista ohjetta ei ole olemassakaan! Toisaalta hirvittävän rentouttavaa vain pistellä kiinteitä silmukoita perä jälkeensä ja päättää itse, milloin alkaa leventää tai kaventaa.  Toki jälki on sellaista, että ihan on tästä omasta päästä kotoisin! :p Tipu on syönyt kupunsa täyteen rikottuja ohrajyviä - riisi oli kaapeista päässyt loppumaan ja seuraavaa kauppareissua ei jaksettu odottaa.


Ja kun kerta vauhtiin päästiin niin pitihän sille tipulle kana tehdä. Nyt jo vähän paremmalla ulkonäöllä! Kana vastaavasti sai sisäänsä riisiä, koska valmistui myöhemmin kuin tipu. Katsotaan nyt miten paljon näitä meidän pääsiäisruohon päälle ilmestyy! Ruohot kylvettiin lauantaina ja nyt jo näyttäisi olevan alkuja! Eli valoisuus ja tiuha kastelu tekevät tehtäviään! Meidän perhe on useana vuotena kylvänyt ruohon liian myöhään tai se on jäänyt tekemättä kokonaan. Viime vuonna olimme vähän turhankin aikaisessa ja taisi olla niin, että ruoho oli jo autuaasti nuupahtanut, kun varsinainen pääsiäinen koitti! Jospa tänä vuonna oltaisiin sopivasti asialla! 

 Aamupäivästä täällä paistoi kauniisti aurinko, joten tirpat laitettiin paistattelemaan päivää! :)

Iloista pääsiäisen odotusta kaikille!4 kommenttia:

  1. Voi että tuo kana on hieno ja tipu söpö =)Blogissani on sinulle tunnustus.
    http://violettiajavillalankaa.blogspot.com/2012/03/tunnustus.html

    VastaaPoista
  2. Hauskat kanaset! Tuommoset virkkailut, joissa ei ohjetta tarvitse seurata ovat tosiaan rentouttavia. On hauskaa nähdä tulos, kun on ollut vaan ajatus josta on lähtenyt tekemään.

    VastaaPoista