lauantai 26. lokakuuta 2013

"Kun sai niin halvalla.."

Tällä kertaa kys ei ole lankojen ostamisesta ja lankakaupan tyhjäämisestä! Vaan tuon lausahduksen isästä, Sulo Vilenistä. Tai tarkemmin hänen pipostaan. Lapsuudesta muistan miten katsoimme kaikki Tankki täyteen- jaksot kuin myös Reinikainen - jaksot. Tuolloin ohjelmat olivat hauskoja ja osasimme ne ulkoa. Isämme aloitti jonkin ohjelmissa esiintyvän lauseen ja me lapset lopetimme sen. 
Nyt aikuisiällä ohjelman vitsit ymmärtää ihan eri tavalla. Ja ohjelma on taas eritavalla viihdyttävä! Mutta ihan sama pipo Sulolla on päässään ja ihan yhtä hellyyttävän yksinkertainen on hänen ajattelutapansakin. 


Otan riskin ja esittelen pipon blogissani jo nyt. Kääräisen sen joululahjapakettiin ja pipon saa isäni. Hänellä, jos kenellä riittää ymmärrystä ja huumorintajua tähän lahjaan. :D 

Ohjetta ei varsinaisesti ole, vaikkakin nettiä selailin ja kahlasin peruspipojen ohjeita läpi. Kokeilin 3o2n ja 3o1n neulosta ja jotenkin tuo 3o1n neulos sopi tähän yksinkertaiseen pipoon paremmin. 

Lanka on seiskaveikkaa, koska siitä löytyi sopivasti tuollainen metsänvihreä ja keltainen väri. Kuvat on napattu paluumatkalla syyslomaretkeltämme. Pipo valmistui loman aikana, tupsun tein autossa juuri ennen kuvan ottoa. Lomalla valmistui muutakin, mutta siitä myöhemmin. 

Pitäisikö noille paapan muruille tehdä omat miniversiot? ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana just kuin Sulo Vileenillä, mainio lahja idea:))

    VastaaPoista
  2. Kun näin tämän pipo jonkun blogissa, ajattelin heti, että tämä on mahtava lahja isälleni! :)

    VastaaPoista