tiistai 23. heinäkuuta 2013

Tekeleitä

Ellin mekko nro1
Ellin mekkoon myssy. Mekko ja mussy matkasivat veljentyttärelle ristiäislahjaksi. Ohjeen mekkoon löysin sattumalta netin saloista, tarkemmin sanottuna tuolta: http://jaanamaa.vuodatus.net/lue/2007/11/ellin-mekon-ohje


Ellin mekko nro2. Tämä korallinpunainen mekko matkasi ystäväni tyttövauvalle. Innostuin ohjeesta niin, että kolmas Ellin mekko putkahti juuri puikoilta. Jahka saan siihen napit ja viimeistelyt niin esittelen senkin. Ihana helppo, mutta kuitenkin näyttävä mekko. 


Sitten jotain muuta kuin mekkoja. Paikallinen lankakauppa kaikkien harmiksi lopetti ja piti loppuunmyyntiä. Sieltä lähti mukaani (kaiken muun langan lisäksi) puuvillalankaa, jonka jo kaupassa näin keittiöpyyhkeenä. Vähän on tuollaiset Amerikka-värit, mutta pirteä nyt ainakin! Kuvio on napattu tuolta: http://www.kardemummantalo.blogspot.fi/2012/10/hiirenvirna-tuubin-ohje.html?m=1

6 kommenttia:

 1. Voi kuinka sievät mekot ja myssy! Taitaapa puikahtaa täälläkin kohta puikoille,lähipiirissä kun on nuita tyttöjä :) Keittiöpyyhkeestä tykkään myös,värit on ihan herkut! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Voin kyllä suositella mekon ohjetta! Mukava tehdä ja malli on aika helposti muunneltavissa eri kokoiseksi. Käytin lankana Dropsin Muskat- lankaa ja se on sopivan "ylellisen" hohtoinen.

  VastaaPoista
 3. Ootkos jo käyny katsastamassa uuden lankakaupan keskustassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo vielä! Kuulin vasta eilen (tai itseasiassa luin blogista), että Seinäjoella on jälleen lankaliike! Huippua!!

   Poista
 4. Suloinen mekko ja myssy! Ja nättiä siksak-raitaa myös! :)

  VastaaPoista