perjantai 24. elokuuta 2012

Hyvää mieltä!

PIF (Pay It Forward) - tempauksesta luin Mun Sun Meitin-blogissa toukokuussa. Ajatus oli niin kutkuttava, että päätin lähteä mukaan! Tarkoituksena on tuottaa hyvää mieltä eteenpäin ja todentotta, sitä se todella tekee! 

Päiväkin osui sopivasti sellaiseksi "tänään ollaan kaikki huonolla tullella"-päiväksi. Eli juuri sellaiseksi päiväksi, jolloin kaipaa hyvää mieltä! Posti toi ilmoituksen saapuneesta paketista ja kun katsahdin kulmat kurtussa lähettäjää, pakkasin kiireesti muksut pyörän peräkärryyn ja niin lähdettiin polkemaan kohti lähikauppaa ja sen postipistettä! 


Hikikarpalot otsalla takaisin kotiin ja lasten kanssa pakettia avaamaan. 


Ja katsokaas, mitä sisältä löytyi:


Iso, ihana, käytännöllinen kassi!! Siis juuri sellainen, jota kahden lapsen äiti tarvitsee! Paljon tilaa kaikelle sille, jota tarvitsee mukana kuljettaa! Aivan ihana! Kiitos Matonkude! 

Paketista löytyi kirje, jota aloin lukemaan hymyssä suin, täynnä hyvää mieltä. Ja mitä ihmettä? Kassin sisälläkin on vielä jotain! Nopeasti, nopeasti hölläämään nyörejä ja lasten kädet kassin sisään. MITÄ sieltä löytyy?!? 

No tietysti sukkalankaa ja siinä ihanassa sinisessä värissä, josta niin kovin pidän! Kirjeessä kehotettiin käyttää sen omiin sukkiin ja niinhän siinä kävi, että puikot sauhuamaan ja pitkästä aikaa itselle sukkia tekemään! Sukat ovat vielä vähän kesken, mutta tässäpä jo vähän esimakua tulevista sukista. "Äiti, mitäs tämä on?" esikoinen kysyy silmät suurella ja pitää jotain VIELÄ sinisempää kädessään. Tietysti! Fazerin SINISTÄ suklaata! (Valitettavasti minulla ei ole enää mitään, mitä kuvata.. Kröhöm! Mutta kaikkihan tietävät, miltä Fazerin sininen suklaalevy näyttää)

Nyt on minun vuoroni laittaa eteenpäin hyvää mieltä. Kolmelle ensimmäiselle halukkaalle teen jotain omatekoista. Se, mitä teen on varmasti jotain kutoen tai virkaten, mutta sen tarkemmin en (vielä) määrittele tuotoksia. Mukaan lähtemisessä on vain yksi ehto: hyvää mieltä täytyy lähettää eteenpäin. Lunastan nyt oman lupaukseni tällä postauksella.

Lähtekää mukaan ja laitetaan hyvää mieltä eteenpäin! Tiedä vaikka onnistuisin yhtä hyvin valitsemaan lähetyspäivän kuin Matonkude! ;)


Pistänpä loppuun vielä kuvan valmiista tuotoksistani:Alla jälleen yhdet 30-vuotis lahjaksi menevät putkisukat. Lankana Novitan 7-veljestä. Väri jälleen kerran ajatuksella valittu. 

Päällimmäisenä JÄLLEEN yhdet junasukat. Serkkuni ja yhden kummilapseni äiti sai kolmannen lapsensa ja tietysti uudelle suvun tulokkaalle täytyy perinteiset junasukat kutoa. Lanka tuttu ja turvallinen Drops Baby Merino. 

Olipas sinisävytteinen postaus! :) 

Hyvää alkanutta viikonloppua kaikille! 
2 kommenttia:

  1. Ilman muuta mukaan!! Nyt on mennyt niiiiin huonosti pitkän aikaa ja jos ei kaikki muu vielä riittänyt niin juuri nyt perjantai-iltana, kun jääkaappi on täynnä ruokaa, se hajosi. Huolto aukeaa vasta maanantaiaamuna. Vaikkei se sinun hyvän tuulen tuoja tähän hätään ehdikään, niin ihan varmasti se sitten aikanaan sitä hyvää tuulta tänne tuo.

    VastaaPoista
  2. Voi ei!!! Miksi noiden koneiden täytyy AINA hajota pahimmalla mahdollisella hetkellä?? Pienten masten kanssa tilanne on vielä haastavampi! No, toivottavasti saan lähetettyä hyvää mieltä sinulle piakkoin! Hienoa, että lähdit mukaan! :)

    VastaaPoista