lauantai 14. huhtikuuta 2012

Jotain valmista!

Jopas on ollut meininkiä meidän perheen arjessa sen verran, että ei oo ehtiny paljon tuotoksiaan päivitellä! Miehen opintoreissu, sairastupa, pääsiäisen riemut ja levot sekä viimeisempänä esikoisen unikoulu ovat vallanneet arjen niin, että käsitöitä on tehty kun on jaksettu. Onneksi käsityöt ovat ihana harrastus, jotka voi laittaa syrjään arjen kiireissä ja ottaa taas esiin kun on aikaa ja jaksamista.

Mutta siis jotain valmistakin on tullut! Törmäsin tarjouksessa olevaan Novitan Pretty Baby-lankaan ja niinhän se sujahti ostoskoriin. Siitä sitten tuli juniorille tuollainen kesäpipo/autoilupipo. Ohjeen mukailin täältä. Piposta tuli kyllä todella kevyt ja jotenkin ihanan tuntuinen!


Meillä tahtoo vain olla aina niin kiire, ettei tässä nyt jouda mallina olemaan!! Sain käsiini uusimman Novita lehden ja pakko oli toteuttaa sieltä suloiset porkkana ja tomaatti! Lankavarastoista löytyi oranssia ja punaista ja vaalean vihreää 7-veljestä,  joten noudatin ohjetta muuten paitsi langan ja virkkuukoukun osalta. Kasviksista tuli hieman isompia kuin ohjeessa, mutta eipä tuo näytä poikia haittaavan. Nuorimmainenkin (1v1kk) haukkaa leikillään tomaattia ja maiskuttaa suullaan. :) Mukavia pikkutöitä! Silmät, posket ja suun jätin pois kokonaan - ovatpa aidon näköisiä ja uskaltaa antaa kaikkein pienimmillekin vauvavieraille!Pikkusiskoni täytti vuosia ja hänelle väkersin Frilla-huivin. Kovasti tuntuu käsityöväkeä hullaannuttanut tämä Frilla-ilmiö, kun kaupoissa myydään eioota. Onneksi anopillani oli kyseistä lankaa ja sain toteutettua kaksi huivia, joista sankari sai valita mieleisensä. Siskolle musta-valkoinen ja minulle värikkäämpi versio! Näitä huiveja oli yllättävän mukava tehdä kun pääsi vain alkuun! Huomasin huiveja tehdessä, että niiden "näppituntuma" oli kovasti erilainen. Musta-valkoinen lanka oli huomattavasti löyhempää ja pehmeämpää kun taas ruusutarha-väri oli tiiviimpää ja kovempaa. Tuskin olisin huomannut ellen olisi saman illan aikana lopettanut toista ja aloittanut samalta istumalta toista.


 En tiedä, miksi musta-valkoinen näyttää kuvassa pidemmältä. Huomaan sen vasta nyt ja lahja on jo toisella puolella Suomea, joten kai tuota kuvaa on uskominen, että musta-valkoisesta tuli hieman pidempi huivi!

Nyt tekemään perheelle jotain suuhunpantavaa!

5 kommenttia:

 1. Kovasti olet ahkeroinut ja kaunista saanut aikaan. Laittaisitko minulle yhteystietosi, lähetän lupaamani sudenkorennon. Mailini on prusiluska @ gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetin sinulle spostia tuossa päivemmällä. Onko viesti tullut perille?

   Poista
 2. Voi tuota sinun touhukasta malliasi =D
  Mutta totean sinun olevan nopea ja tarkka kuvaaja kun sait edes yhden kuvan napsattua.
  Olet ahkeroinut vaikka millä mitalla!!
  Mukavaa viikonvaihdetta =D

  VastaaPoista
 3. Piposta mallin päässä oli kamerassa aika monta kuvaa, mutta tämä yksi ja ainut edes jonkinmoinen! :)

  VastaaPoista
 4. Minäpä poikkesin taas =D
  Kertomaan tälläkertaa sinulle postipoijaan terveisiä.
  Käyppähän kurkkaamassa blogissani.

  VastaaPoista