sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Körttisukat

Arvaatkaas montako kertaa olen yrittänyt laittaa näistä sukista kuvia IPhonen sovelluksen kautta. Ja joka kerta sovellus hukkaa joko kuvat tai tekstin. Lopulta päätin etten enää käytä koko sovellusta! Jossain blogissa kehuttiin ko sovellusta, että sillä on näppärä lisäillä kuvia blogiin, mutta minä en kyllä jaa tätä kokemusta! Noh, nyt sitten yritettän näin! :)
Eli körttisukat on valmistuneet jo ajat sitten ja toivonmukaan jo lämmittävät jonkun varpaita! Näitä sukkiahan kudotaan Lapuan herättäjäjuhlien hyväksi. Langat sekä ohjeen saa organisaatiolta ja sukkia myydään erilaisissa tapahtumissa ympäri maan. Oli välillä kiva tehdä ihan kunnon miesten sukat. Lanka on 7-veljestä, jonka näppituntuma pitkästä aikaa oli kyllä aika karhea. Mutta jo ensimmäisen pitkän varren aikana siihen tottui. Raita on mielestäni kaunis ja mukava tehdä. 

Sukkia kuvasin ilmeisesti liian kauan ja niiiiiin väärään aikaan! Ainakin karvaisen lapsemme mielestä. Jos ei muu auta niin täytyy tulla liki ja joskus jopa iholle asti ennenkuin tajutaan, että jonkun on nälkä.. Tai siis ainahan tälle maittais, mutta...


Mikäli kiinnostuit körttisukkien kutomisesta, yhteystietja löytyy tuolta edellä mainitusta linkistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti