maanantai 17. helmikuuta 2014

Työsukat

Jämälangat. Mistä niitä oikein tulee? 


En osaa vastata, mutta näihin niitä kului! Sen enempää raitoja suunnittelematta kerin jämälangoista puntarin kanssa kahdeksi yhtäsuureksi keräksi ja aloin kutomaan. 


Sukat on tehty magic-loop-tekniikalla kaksi sukkaa yhtäaikaa. Tuo kantapään teko on vähän vielä hakusassa tällä tekniikalla ja siitä syystä kantapää sileää neuletta. 


Näistä tuli työsukat. Olemme väistötiloissa, jotka ovat todella ahtaat. Ahtaudessahan on aina kuuma ja vielä kun tässä ahtaudessa on suuria analysaattoreita, jotka lämmittävät tilaa lisää. Kuumuus aiheuttaa sen, että analysaattorit eivät toimi kunnolla ja tätä pulmaa ratkaisemaan väistötiloihin asennettiin lukematon määrä ilmalämpöpumppuja. Nuo pumput nyt sitten jauhavat hyytävän kylmää ilmaa ja me työntekijät yritämme pärjätä jatkuvan flunssan, kireiden hartijoiden ja pääkivun kanssa. Eräässä työhuoneessa täytyy lämpötilaa pitää erityisen alhaalla ja tässä huoneessa veto on kaikkein pahin! Tuonne huoneeseen tikkusin nämä sukat. Eilen ne pääsivät testiin ja hyvin lämmittivät! Vaikka näissä sukissa on ihan kivasti tuota vartta, eivät nämä tehneet kuin pienen loven minun jämälankapussiini.. Isännän suunnalta tuli kommenttia, ettei tarvitse hetkeen lankakauppaan päästä kun varastoon vielä jäi.. Eipä tiedä, että postipoika on tuomassa jo yhtä lähetystä.. :D

Kuvaussession päätteeksi koiramme nappasi sukat! En tiedä miksi sillä on tarve piehtaroida sukkien tai ylipäänsä kaikkien vaatteiden päällä. Esikoisemme innostui koiran kanssa peuhaamaan ja heitti toisen sukan koiran selän päälle ja siitäkös koira sai vain lisää vauhtia! 


Mukavaa alkanutta viikkoa! 


4 kommenttia:

 1. Ompa siulla nyt iloset sukat, piristävät varmasti työpäivää.
  Voi tuota koiran onnea kun saa sukilla leikkiä:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä hilpeyttä työpaikalla aiheutti.. Mutta sitä hyvää mieltä ei oo työpaikalla koskaan liikaa ja varsinkaan nyt kun kaikkien pinnaa kiristää nämä väliaikaiset tilat! :)

   Poista
 2. Ihanat sukat! Varmasti piristävät kaikkien työarkea. Hyvä me pohjalaiset neulojat ja työn sankarit! Huomenna taas töihin...

  VastaaPoista
 3. Just tälläset on ihan parhaita sukkia!!!
  Ilo irti arjesta ja lämmintä nuttua ylle.

  VastaaPoista