perjantai 26. lokakuuta 2012

Paljastuksia.. melkein!

Hehei, pitkästä aikaa!

Juuh, työt tuli aloitettua ja tunnustaa täytyy, että ihan hirvittävästi ei ole jaksanut käsitöitä tehdä! Muskut aloitti hoidon ja vaikka kaikki onkin sujunut hienosti, on se ollut omanlaisensa väsyttävä stressi miettiä niiden pärjäämistä ja jaksamista uudessa arjessa. 

Se hetki, kun ehtisin tehdä käsitöitä, on iltaisin muksujen nukahdettua, mutta se tarkoittaisi oman unen lyhentämistä ja siitä en tällä hetkellä halua tinkiä. 

Mutta, mutta.. Mulla on työnalla yksi joululahja, josta hykertelin jo ennen sen aloittamista. Syy hykertelyyn on se, että se on niiiiiiin täydellinen juttu eräälle tärkeälle. Hykertely on vain voimistunut kun aloitin työn ja huomasin, että kirjoneuleen tekeminen on aikasta mukavaa hommaa! Oon kirjoneuletta kokeillut tehdä joskus kauan aikaa sitten, mutta en muistanut, että sen tekeminen on näin hauskaa! Toki tätä ei "siinä samalla" tehdä, vaan oman keskittymisensä se vaatii. Toisaalta tämä on hirvittävän rentouttavaa kun saa uppoutua johonkin ja mullehan tämä näpertely on ollut aina terapeuttista! 

Kokonaan en aio tätä salaisuutta täällä paljastaa, koska en halua ottaa sitä riskiä, että lahja paljastuu. Jotain kuitenkin.. Nyt vain kaikki jännitäämään! ;)Hyvää viikonloppua kaikille! Pohojammmaalle laskeutui eilen talvi, kun maa sai valkoisen lumipeitteen. Lasten riemulla ei ollut rajaa! 

1 kommentti:

  1. Olipa mukava kun palasit blogitauolta. Sait kyllä uteliaisuuden heräämään noilla kuvilla...
    Tsemppiä syksyyn tai talveen, nyt kun on lumen lisäksi jo pakkastakin, täällä parhailllaan 10 astetta.

    VastaaPoista